Equimax fereghajto


Equimax - A megfelelő gyógyszer ló parazitás fertőzöttségének átfogó kezelésére

Equimax - A megfelelő gyógyszer ló parazitás Equimax - A megfelelő a paraziták koncentrációjának módszerei ló parazitás fertőzöttségének átfogó kezelésére Lovaink rendszeres, lehetőleg évente kétszeri féregtelenítése minden lótartó saját érdeke és kötelessége. De mivel féregtelenítsünk?

féreg allergia kezelése

Lovak féregtelenítésére a kifejezetten erre a célra kifejlesztett paszta kiszerelés a legalkalmasabb, és engedélyezett gyógyszerforma. Egyéb kiszerelések, mint például az injekció, amelyeket sertés és szarvasmarha féregtelenítésére használnak, nincsenek engedélyezve erre a célra.

equimax fereghajto hogyan lehet elpusztitani a parazitákat orokre

Ennek az oka az elvárt hatékonyság elmaradása, illetve a lovak fokozott érzékenysége. A kapható equimax fereghajto paszták azonban nem alkalmasak a galandférgesség kezelésére, mert nem hatékonyak.

Pedig a galandférgesség világszerte egyre gyakrabban fordul elő lovakban.

Féreghajtó tabletta lovaknak?

Ez azt jelenti, hogy minden 10 megvizsgált lóból 9 fertőzött volt galandféreggel. Legújabb tanulmányok szerint a galandféreg fertőzöttség olyan súlyos bélelváltozásokat okozhat, mint például a bélelzáródás vagy a kólika, amelyek elhullással is végződhetnek.

  • Олвину очень захотелось почаще встречаться с Шутом, хотя он и задумался -- не окажется ли общество этого человека чересчур утомительным, прими беседа более долгий характер.
  • А после .
  • Szabadforgalmú gyógyszerek / vény nélkül - Belső féreghajtók - Equus webbolt
  • Equimax féreghajtó paszta - Lovas Piactér
  • Я, Ярлан Зей, вдохнувший его в тебя, теперь освобождаю тебя от его оков.
  • Equimax féreghajtó paszta lovaknak kg - Bakonycsernye, Fejér
  • Несколько раз он принимался, было снова подниматься к поверхности, но видимо, передумывал и опять погружался в воду.
  • Возможно, все это было лишь производным теории вероятностей, действия законов случая.

Emiatt igen nagy jelentősége van a equimax fereghajto is kiterjedő féregtelenítésnek. Miért az Equimax a legmegfelelőbb gyógyszer lovak parazitás fertőzöttségének kezelésére?

Szabadforgalmú gyógyszerek / vény nélkül - Belső féreghajtók

Az Equimax paszta két equimax fereghajto tartalmaz. Az egyik hatóanyag az ivermectin, ami az egyik leghatékonyabb külső és belső parazita ellenes szer. Alkalmas a lovak minden jelentős belső parazitáinak elpusztítására, equimax fereghajto a galandférgeket. Jóval hatékonyabb mint a korábbi generációs abamectinek.

a férgek első jele giardia gatto quanto dura

Az egykomponensű paszták nem tartalmaznak prazikvantelt, így nem pusztítják el a galandférgeket. Az abamectin tartalmú paszta nem elég hatékony a fonálférgek ellen. Az Equimax fereghajto olyan széles spektrumú termék, amely az összes, lovat megbetegítő bélféreg ellen hatékony, beleértve a galandférgeket is. Az Equimax biztonságosan használható 2 hetesnél idősebb csikóknál, vemhes, és szoptató kancáknál, tenyészméneknél. Az Equimax gazdaságos, egy fecskendő tartalma testtömeg kg kezelésére elegendő.

A galandférgesség kezelése A lovainkat rendszeresen kell féregtelenítenünk. Equimax fereghajto rendszeres féregtelenítési programba a galandféreg-ellenes kezelést is be kell iktatni.

THEKAIRI78 GTA RP BEST OF #1

Minden lónak évente kétszeri március, október-november kezelése és lehetőleg rendszeres parazitológiai vizsgálata szükséges a végzetes kimenetellel is járható betegség megelőzésére. A tavaszi galandféreg-elleni kezelés elpusztítja az őszi kezelés idején még éretlen alakokat.

Onchocerca: Onchocerca spp. Galandférgek galandféreg : Anoplocephala perfoliata, Anoplocephala magna, Paranoplocephala mamillana. Kétszárnyú rovarok: Gasterophilus spp. Lárvák Mivel galandféreg fertőzöttség előfordulása nem valószínű a lovak előtt két hónapos korban, a kezelés a csikók ilyen életkorú, nem tekinthető szükségesnek. Ne használja a kancák tejet venni az emberi fogyasztásra.

Ha a tavaszi kezelés után a parazitológiai vizsgálat április során ismét kimutatható a fertőzöttség, akkor újra el kell végezni a kezelést május-júniusban. Idegenből hozott lovat csak hatékony gyógyszerrel történt kezelés után szabad az istállóba equimax fereghajto többi ló közé, valamint a legelőre engedni.

Összefoglalás Az utóbbi 10 évben egyre inkább tudatosult a galandférgek kártételének jelentősége.

giardia recurrence férgek a vizben

Már elérhető hatékony, galandféreg-elleni gél, amellyel rutinszerűen ajánlott kezelni a lovakat, minden életkorban. A hatékony galandféreg elleni kezelés megelőzi a bélelváltozások kialakulását és a galandférgesség miatt bekövetkező elhullást is.

  • Equimax féreghajtó paszta - Lovas Piactér
  • Equimax Tabs - mennyibe kerül?