Giardia panacur


Féreghajtó paszta ár

Folyékony Panacur adagolás kutyáknak Olivia Hoover Főszerkesztő E-mail A Schering-Plow Intervet divíziójában található Panacur olyan gyógyszer, amelyet a paraziták légzőszervi és emésztőrendszeri fertőzéseinek kezelésére használnak.

A fenbendazol a Panacur hatóanyaga.

giardia panacur milyen méreg férgek az emberekben

Az Intervet a folyékony Panacur-ot a nagy és kisméretű állatok kezelésére állítja elő. A Pancur hatékonyan kezeli a paraziták széles skáláját, beleértve a zsigereket, a horogférgeket, a tyúkférgeket és a galandféregeket. Ezenkívül hatásos a giardia fertőzések ellen a kölyökkutyákban.

giardia panacur

A Panacur megöli a felnőtt és az éretlen parazitákat. Dózis a kölyköknek Gyakorlatilag minden kiskutya szurokférgességben szenved.

ha a féregtabletta nem segít

Ők vagy kerekférgekkel születnek, vagy fertőzött anyák ápolják őket. A kerekférgek giardia panacur a vérből a tüdőbe az emésztőrendszerbe.

Giardiosis egysejtű flagellata ellen-kutyák macskák, kis állatok parazita irtója:FERDOCAT.

A nem kezelt kölykök tüdõgyulladást, alultápláltságot és nem sikerülnek. Ha tenyésztő vagy, akkor a gyártó javasolja, hogy a kölykei 2,5 százalékkal 10 százalékkal a nagy kölyökkutyáknál 2,5 és 2,5 héten keresztül kezeljék a kölykeit.

A nyolc és a tizenkét héten belül a kölyökkutyákat és a többi kutyát tartsa fenn hat-nyolc héten át.

paraziták terhes nők kezelésében

Ha új kiskutyát hoztál, és nem más kutyák giardia panacur, akkor három-négy hónapon át kell győzni. Adja be a Panacur folyadékot szájon át, miután a kölykök ápolták.

giardia panacur

Ha elváltak, keverje össze a folyadékot az ételükbe, mielőtt enni. Adj a kölyköket, amelyek súlya cm.

Adagonként 0,5 ml; kölykök ,2 font, 1 ml; kölykök 2,2 lbs - 3,3 lbs, 2ml; és kölykök 3,4 lbs, 3 ml. A 4,4 font súlyú kölyökkutyáknak 4 ml-t kell kapniuk, és további 2 ml-t kell adniuk minden 2,2 fontnak.

Féreghajtó paszta ára

A kölyköket naponta egyszer három egymást követő napon adagolja. Adagolás felnőtt kutyák számára Keverjünk össze 4 ml Pancur Small Giardia panacur 2,5 százalékos folyadékot 10 százalék egy nagy fajta esetében minden felnőtt kutya testsúlyának 2,2 fontjára az ételei előtt, vagy szoptassuk a szájon át, miután kedvence ételt kapott.

Adjon csak egy adagot. Kezelje a kutyáját, ha parazitákkal fertőzött.

  • A fertőző betegség szakembere a férgeket kezeli
  • Societys paraziták rar
  • Amelyek jobb gyógyszereket szedni férgek ellen
  • Giardiosis kutyákban és macskákban Mikor gondoljunk rá?
  • Taenia spp Kölykök: kezelésére a kölykök fertőzött gasztrointesztinális fonálférgek és a kölykök fertőzött egysejtűek Giardia spp.
  • 🐕 Folyékony Panacur adagolás kutyáknak -
  • Szabadforgalmú gyógyszerek / vény nélkül - Belső féreghajtók - Equus webbolt

Ellenkező esetben, ha a kedvtelésből tartott kutyája kevéssé kitett más kutyáknak, három-négy hónaponként kezelje. Ha kedvence kennelben van, tegye be a Panacur-t hat-nyolc héten keresztül. Kezdje a terhességének Giardia panacur körülbelül 25 nap. Adjon neki 1 ml Panacur-t minden 2,2 font testsúlyhoz.

Folyékony Panacur adagolás kutyáknak

Ez 4 ml, ha 4,4 és 8,8 font között van; 8 ml, ha 8,8 és 17,6 font között van; és 16 ml, ha 17,6 és 35 kerekféreg színezés között van. Keverje össze az adagot az giardia panacur, mielőtt eszik, vagy szájon át adhatja be, miután megette.

Oszd Meg Barátaiddal.