Husevo fergek, Csípésnek hitte, végül húsevő férgek miatt kellett amputálni a szombathelyi férfi lábát | VAOL


husevo fergek

A világ legmelegebb állata Rochelle Harris tavaly Peruban husevo fergek a barátjával, s hazafelé, a repülőúton enyhe fejfájásra panaszkodott, ami pár óra alatt iszonyú fájdalommá érett. A kínzó fájdalom azonban nemcsak a fejében jelentkezett, hanem az arca egyik husevo fergek is, mindemellett pedig furcsa, kaparászó hangokra lett figyelmes a fejében.

husevo fergek

Mikor másnap felkelt, azzal szembesült, hogy amíg aludt, furcsa folyadék szivárgott ki a füléből a párnájára. A Derbey-ben élő, 27 éves brit husevo fergek úgy döntött, a bizarr tünetek miatt orvoshoz megy. A doktorok eleinte azt feltételezték, hogy fülgyulladás vagy fertőzött szúnyog csípése válthatta ki a tüneteket.

husevo fergek röviden a szélszél fejlesztési ciklusa

Egy alapos fülvizsgálaton azonban egy kis lyukat találtak Rochelle füljáratában, ezért további husevo fergek vetették alá. Az agyi szkenner eredményein az orvosok is megdöbbentek: a brit fiatalasszony fülében húsevő férgeket fedeztek fel, amelyek az ún.

A férgek szerencsére nem érték el Rochelle agyát, valamint a jelentős vérereket, mert husevo fergek ez bekövetkezett volna, végzetes vérzést vagy agyhártyagyulladást is okozhattak volna, de akár a brit asszony arcizmait is lebéníthatták volna.

husevo fergek giardia bacteria

A sebészek végül eltávolították Rochelle füléből az élősködőket, és azóta teljesen felépült.