Kinzott fergek. 9 brutális kínzóeszköz, amelyeket az ember valaha kitalálhatott! - 18+


kinzott fergek

Nemocid férgek készítményei Messenger Ahogy a háborúk, úgy a különböző kínzások is a történelmünk részét képezik. Egyesek bosszúból, mások vallatás céljából használták, sőt egyes információk szerint használják még a mai kinzott fergek is.

Az emberek mindig is kreatívok voltak, ha fájdalom okozásról vagy kinzott fergek volt szó, így mostani cikkünben a három legbrutálisabb kínzási módszert gyűjtöttük össze, amelyektől még a vér is megfagy bennünk.

giardia u deti helminth tojás kutatási módszerek

Íme: A kád: Napjainkban hagyományos kádba, míg régebben egy dézsába ültették a kínzásra ítélt embert. A kádba annyi víz kerül, ami derékig ellepi a benne ülő ember testét.

helmint tabletta kezelés parazita ember kezelése

Ezután a felsőtestére mézet és tejet öntenek. Pár nap múlva, miután vizelettel és széklettel is megtelt a víz, megjelennek a legyek és a férgek, amelyek a lehető leglassabban falják fel az embert.

kinzott fergek

Istenkáromlók a szájukba, házasságtörő nők a vaginájukba, míg a homoszexuális férfiak általában az ánuszukba kapták a kínok körtéjét. Ez azonban nemcsak a regényben, hanem a valóságban is megtörtént. A patkányokat egy fémvödörbe zártak, amelyeket az áldozat hasára kötöttek. Mivel a vödör alsó részét felmelegítették a patkányok ösztönösen menekülési útvonalat kerestek maguknak.

paraziták, amelyek hasmenést okoznak felnőttekben parazita tisztító tabletta

Így átrágták magukat a megkínzott testén.