Élet méregtelenítése


férgek törpe szalagféreg

Nézzünk szembe a tényekkel: az irritábilis bélszindróma, székrekedés, gázosodás, divertikulitisz és a vastagbélrák nem olyan témák, amelyekről szívesen beszélgetnénk. Mégis, ahogy a régi mondás tartja, a halál a vastagbélben kezdődik.

Nem hiszi el? Kérdezze meg bármelyik halottkémet.

élet méregtelenítése a legjobb módszer a paraziták megölésére

A boncolások élet méregtelenítése azt mutatják ki, hogy a vastagbél akár 80 százalékát is elzárhatják a salakanyagok. A paraziták okozta megbetegedések száma Észak-Amerikában, valamint Európában is roppant gyorsan növekszik.

Ha az emberek kivizsgáltatnák magukat, élet méregtelenítése magas lenne a száma élet méregtelenítése, akik parazitát hordoznak.

milyen hőmérsékleten meghalnak a féregtojások

A Cambridge Egyetem Parazitológiai Tanszékén azt állapították meg, hogy a cérnagiliszta Enterobius élet méregtelenítése általánosan elterjedt fertőzés főként Nyugat-Európa, valamint Észak-Amerika melegebb részein és évente több mint millió ember fertőződik meg általa. A környezeti mérgek, az egészségtelen táplálkozás és a paraziták együttesen súlyos veszélyt jelentenek az emberre nézve.

Tisztító kúra, léböjt kúra

Mindazt, amit a könyvben olvashatnak, bárki különösebb felkészültség nélkül alkalmazhatja. A legfontosabb célunk az egészség megőrzése, és ez sikerülhet is, ha a problémáink megelőzésére törekszünk.

élet méregtelenítése

Jó olvasást a könyvhöz.