Marihuána méregtelenítés. Hogyan működik a gyógyszer


Ennyi idő után tűnik el a marihuána az agyból

Támogass te is! Bár a baleset után az erőmű 30 kilométeres marihuána méregtelenítés kiürítették és lezárták, a kutatók azt találták, hogy a radioaktív szennyeződés ennél nagyobb területet érintett: még az egykori reaktortól kilométerre is mérhető volt a talajban a radioaktív izotópok, a cézium, a stroncium, a plutónium jelenléte.

Ez pedig elég nagy baj, hiszen a földből ezek a veszélyes anyagok belekerülnek a talajvízbe, a növényekbe, az egész táplálékláncba, és ennek a végén az emberi fogyasztásra szánt ételekbe is.

marihuána méregtelenítés

A módszert a Rutgers egyetem kutatói fejlesztették ki, akik észrevették, hogy egyes növények nagyon hatékonyan szívják fel a talajból a szennyezőanyagokat, és aztán azokat a marihuána méregtelenítés tárolják, nem jut el a termésükig, vagy a leveleikig, ahonnan aztán a táplálékláncba kerülne. Nagy sikereket értek el például egy génmanipulált napraforgófajjal, amit egy Csernobil közeli, erősen szennyezett vizű tóra felhúzott szivacs stégre ültettek, és a növény gyökereiben 12 nap múlva a vízben mért koncentráció szeresét figyelték meg céziumból, és a szeresét stronciumból.

dr oz férgek és paraziták

A legnagyobb csernobili  marihuána méregtelenítés  azonban egy jó pár évvel később, ban bevetett növény hozta, a Cannabis sativa Elterjedtebb neván a vadkender, kannabisz, marihuána, vagy egyszerűen fű.

A növény több szempontból is tökéletesnek bizonyult a feladatra, gyorsan nőtt, a gyökerei akár méterre is lenyúltak a talajba, és elképesztő hatékonysággal szívták fel a radioaktív szennyeződéseket és nehézfémeket.

My Thoughts On Marijuana - Responding to Your Comments! - Doctor Mike

Utólag pedig a kendert bioüzemanyag gyártásához lehetett felhasználni. Természetesen az atomkatasztrófa szennyeződéseinek megtisztításához nem azokat a gondosan kitenyésztett fajtákat használták, amikből a világszerte népszerű, és egyre több helyen legalizált rekreációs drogot készítik, hanem az úgynevezett marihuána méregtelenítés kendert, amiben a THC a drog elsődleges hatóanyaga tartalom alacsonyviszont a pszichoaktív vegyület hatását gátló kannabionid, a CBD koncentrációja magas.

férgek egy tinédzserben, hogyan lehet megszabadulni tőlük

Ettől függetlenül egy csomó országban ez a kenderfajta is illegális, például Japánban, ahol éppen emiatt nem marihuána méregtelenítés a fukusimai atomkatasztrófa után a csernobili recept nyomán a radioaktív szennyeződés ellen. Félreértések elkerülése végett, a szakportálok által agyondicsért Csernobil fantázianevű fűfajtának ehhez a történethez semmi köze.

marihuána méregtelenítés fereg szemben tunetei