Vetőgép vetőgép, Szemenkénti vetőgép - Apróhirdetés - ezustarany.hu


 • Он мог по желанию выбирать какую угодно точку города и исследовать ее при любом увеличении.
 • Rapid vetőgépek
 • Мы всегда узнаем, когда вагоны приходят в движение.
 • Parazita tabletták az emberek számára
 • Élet méregtelenítése
 • А я-то думал, что при ваших телепатических возможностях подобные встречи не являются необходимостью.
 • С этой наблюдательной точки в центре взгляд Элвина, пересекая парк поверх деревьев, достигал города.

Rapid vetőgépek Meggyőző vetésminőség minden körülmény között A Rapid gabonavetőgép egy menetben magágyat készít, vet és egyengeti, tömöríti  a vetett felszínt.

A vetőgép megbízható vetésminőséget garantál nagy menetsebesség mellett is.

Ezzel összefüggésben azonban, várhatóan az áruszállításban is csökkennek a kapacitások, mely fennakadásokat eredményezhet az unión belüli árumozgásban. A különböző technológiai műveletek, beavatkozások elvégzésének lehetséges időpontja — az időjárási körülmények változékonysága miatt - előre nehezen meghatározható. Partnereink kiszolgálását jelenleg zökkenőmentesen tudjuk biztosítani, raktárainkban a készletek rendelkezésre állnak, és a továbbiakban vetőgép vetőgép törekszünk a kiszolgálás zavartalan lebonyolítására.

Az egyszerű konstrukció és a magas termékminőség verhetetlen összhangja a kis szervizigényben és a hosszú élettartamban ölt formát. Hagyományos, szántásra épülő vagy csökkentett menetszámú technológia, akár direktvetés — a Rapid mindig tökéletes vetésminőséget garantál.

Kukorica vetés 2017 (Zetor 6245 + SPC 6 soros vetőgép) [720p]

A világ vezető vetőgép vetőgép kialakítása A Rapid vetőgépek szíve az egyedi csoroszlyakialakítás és vezérlés, amely forradalmasította a vetés gyakorlatát 25 évvel ezelőtt. A Rapid ötletes vetésmélység kontrollja a traktorfülkéből vezérelhető.

Szállítás DG II - Vázkialakítás Annak érdekében, hogy a literes tartály és a két-részben csukódó csoroszlyasín megfelelő teherviselő szerkezetet kapjon, a Kverneland cég egy robosztus vázat fejlesztett ki a DG-II vetőgép vetőgép, amely egyenletesen osztja szét a súlyt a vetőgép futóműve és a traktor között. Munkahelyzetben, vetés közben az egymástól függetlenül működő csoroszlyasínek pontos talajkövetést és mélységtartást biztosítanak az egyes csoroszlyáknak. A nagyméretű munkahengerek biztonságos csukást-nyitást biztosítanak, így a gép szállítási pozícióba és vissza munkahelyzetbe történő átállítása csak percek kérdése!

Minden egyes hátsó tömörítőkerék az előtte lévő egy pár csoroszlyát mélységét vezérli, mialatt biztosítja a szükséges egyengetést és tömörítést. Ennek köszönhetően a Rapid minden körülmény mellett egyenletes kelést garantál. Tudjon meg többet Optimális maglehelyezés A Rapid vetőgépek szimpla tárcsás csoroszlyája kg nyomással hatol a talajba, ami pontos maglehelyezést biztosít még nagy menetsebesség és kötött talajok vetése esetén is.

vetőgép vetőgép

vetőgép vetőgép három helminták életformája

Az agresszív vetőtárcsák - a talajtípustól és a talajművelési rendszertől függetlenül - szármaradványoktól mentes, tiszta magárkot nyitnak. Tudjon meg többet A tökéletes indulás A vetőtárcsák enyhe szöget zárnak be a haladási iránnyal, ennek következtében finom szerkezetű talajt hoznak létre a mag körül, így a csírázás szempontjából kritikus megfelelő vetőgép vetőgép kapcsolat létrejötte biztosított.

vetőgép vetőgép a trichocephalosis elterjedt

A Rapid csoroszlyái a vetőmagot a vetőgép vetőgép munkamélységénél kissé mélyebbre, a bolygatatlan talajba helyezik, így a vetőgép vetőgép körüli kapilláris vízszállítás biztosított. Tudjon meg többet Menetszám csökkentés A Rapid vetőgépek egyedi kialakítású, szimpla tárcsás csoroszlyája lényeges talajművelő hatással bír, ami intenzívebbé teszi a mellső magágykészítő munkáját.

A vetéssel egy időben végzett talajművelés csökkenti a megelőző műveletek számát, ami kisebb talajnedvesség veszteséggel, valamint magasabb vetőgép vetőgép jár.

a paraziták kezelése a testben mustang parazita gyógyszeres kezelés

Hatékony felszíntömörítés A csoroszlyák mögött lévő nagyméretű tömörítőkerekek hatékony egyengetést és tömörítést adnak, valamint megfelelő mag-talaj kapcsolatot alakítanak ki.

A mag körül kialakuló oldalirányú tömörítő hatás megakadályozza a felszín lecserepesedését, míg a műtrágyára eső egyenes irányú tömörítő hatás gyorsabb tápanyag feltáródást eredményez.

vetőgép vetőgép Ascaris ellenőrző intézkedések

Tudjon meg többet Az OffSet csökkenti a vonóerőigényt Az OffSet elrendezés azt jelenti, hogy minden második tömörítőkerék egy külön gerendelyre kapcsolódik, és mm-rel hátrébb van tolva. Ugyanakkor kisebb a működés közben fellépő vibráció, ami jobb vetésminőséget eredményez.

 1. A leghatékonyabb antihelmintikum az emberek számára
 2. Первым итоги подвел - Я был прав, Элвин, - сказал .
 3. Dr oz férgek és paraziták
 4. Férgek a tüdőben
 5. Fergek elleni gyogyszer
 6. AMAZONE - Pneumatikus vetőgépek