Féreg fogalma, Vírusok - Mi a féreg?


féreg fogalma strongyloidosis és teniosis

Kezdőlap » Mi a féreg? Mi a féreg? A féreg, akárcsak a vírus, úgy készül, hogy számítógépről számítógépre másolja magát, de ezt automatikusan is képes megtenni, átvéve az irányítást a számítógép olyan szolgáltatásai felett, amelyek fájlokat vagy adatokat küldenek más számítógépekre.

féreg fogalma test méregtelenítési módszerek

Ha féreg kerül a számítógépére, utána magától is képes továbbterjedni. A férgek legnagyobb veszélye az a képességük, hogy nagy féreg fogalma képesek magukat sokszorozni.

Számítógépes féreg

A férgek képesek például elküldeni magukat az e-mail címjegyzékben szereplő összes címre, és a címzettek számítógépein szintén megteszik ugyanezt, dominóhatást hozva így létre, ami megnöveli a hálózati forgalmat, és emiatt lelassítja az üzleti célú hálózatot és az internetet. Ha egy új féreg elszabadul, nagyon gyorsan terjed, túlterhelve a hálózatokat, ami miatt valószínűleg kétszer annyit kell várnia és mindenki másnak is a weblapok megtekintésére.

giardia worms in humans

Féreg fn. A vírusok egyik alosztálya.

féreg fogalma A férfiak ureaplasma normája

A féreg általában a felhasználók közreműködése nélkül terjed, és teljes lehetőleg módosított másolatokat terjeszt magáról a hálózaton át. A férgek felemészthetik a memóriát és a sávszélességet, ami miatt a számítógép féreg fogalma továbbiakban nem tud válaszolni.

Vesd össze: Vírus.

gyógyszer az emberi test parazitáinak megelőzésére parazitak ellen hazilag