Galamb fereg


Kassai Tini galamb fereg Mégis vannak őrült emberek, akik férgeket hívnak segítségül, hogy vonzóak legyenek - a Life.

Bélféregből több is van, néhány fajtájuk képes még a véráramba is bejutni.

A galamb fereg az elmúlt évtizedek alatt a millió egészségügyi galamb fereg ellenére is őrzi népszerűségét mint fogyókúrás módszer. Nők galamb fereg önként juttatják be szervezetükbe az egyik legádázabb és meglehetősen nehezen kiírthatótöbb méter hosszúra is kifejlődő féreg  - már az interneten is galamb fereg - petéit. Mi áll a háttérben? Mindenáron tetszeni akarás, a környezet elvárásainak való megfelelés kényszere, esetleg nem több, csupán hétköznapi lustaság az ok?

Enterobiasis

Persze nem titok, hogy őrült diéták voltak és lesznek is, amíg a nők és a férfiak is! A galandféreg remekül érzi magát Amikor az ember gazdatestté válik, az több mint remek lehetőség a galandféreg számára.

Annál is inkább, mert teljesen kifejlődött egyedet eddig csak emberi bélrendszerből lehetett kimutatni, vagyis más gazdaszervezetekhez kutya, sertés, szarvasmarha képest az ember és az emberben található tápanyagok galamb fereg a leggazdagabb élelemforrásnak a férgek számára.

féreghajto hatasu etelek

A galandféreg tökéletesen alkalmazkodott a gerincesek emésztőszervrendszeréhez, galamb fereg a "száját", vagyis az annak tekintett szervét sem kell használnia, hiszen teljes testfelületén át képes befogadni és hasznosítani a bélben lévő megemésztett, avagy az emésztési fázis valamely szakaszában lévő élelmet.

A galandféreg szája egyébként nem más, mint egy a scolexen - elülső végen - található szívó berendezés, amely segítségével megkapaszkodik a bél nyálkahártyáján. Így néz ki a galandféreg közelről.

Tehát a féregnek nincs más feladata, mint jól megkapaszkodni, táplálkozni, fejlődni és szaporodni. Erre pedig az ember kifejezetten alkalmas terep, valóságos terülj-terülj asztalkám a galandféreg számára.

Dicstelen fogyás A gazdaszervezet a galandféreg parazita galamb fereg következtében valóban fogyni kezd.

galamb fereg aschelminthes betegségek

Ám nem azért, mert a féreg esetleg felgyorsítja a zsírégetést, vagy kifejezetten szénhidrátokkal táplálkozik.

Szó sincs erről: a galandféreg "hatékonysága" abban áll, hogy hatalmas mennyiségű táplálékot szív magába és nem válogat. Ám ugyanúgy elszipkázza az értékes ásványi anyagokat, vitaminokat, mint a kevésbé értékeseket.

Navigációs menü

Az általános tápanyaghiány mellett a szervezet minden szerve galamb fereg kerül, eleinte nem érez mást a fertőzött ember, mint kóros, ólmos fáradtságot, később azonban hiánybetegségek léphetnek fel: megpuhul, folyamatosan berepedezik a köröm, szárazzá, cserepessé válik a bőr,  hullani kezd a haj.

Az egész immunrendszer legyengül, és galamb fereg férgekkel zsonglőrködő fogyókúrázó azon kapja magát, hogy folyamatosan náthás, kevésbé tud ellenállni a gombáknak, baktériumoknak és vírusoknak, bőrfertőzések, hüvelyi fertőzések jelentkezhetnek.

galamb fereg

És ez a férgek által előidézett tápanyaghiány következménye. A férgek ürüléke toxikus az emberi szervezetre A galamb fereg azonban anyagcserét is folytatnak, és a káros, a vékonybélen át felszívódó anyagcseretermékeik toxikusak az emberi szervezetre.

A bélben, a gyomorban gyulladásos folyamatok indulhatnak be, és ez jellemzően gyomor- és bélgörcsökkel üzen, de mellette hányás, szédülés, fejfájás, epileptikus rohamok is jelentkezhetnek, valamint a vörösvértestek száma lecsökken.

hany parazita az emberi testben

Hogyan szabadulhatunk meg tőle? A megszabadulás nem könnyű, hiába a gyógyszeres támadás, ha a scolex jól tapad, akkor sok esetben csak a féreg scolexen kívüli tartománya szakad le, és kerül ki a szervezetből.

EXTRA AJÁNLÓ

A scolex pedig galamb fereg és új ízeket fog termelni. Végleges megszabadulásról csak akkor beszélhetünk, ha a bélrendszerből a teljes féreg, az első íztől az utolsóig kikerül, ez pedig csak galamb fereg gondos orvosi felügyelet mellett valósulhat meg.

galamb fereg hogyan viselkednek a férgek

Mit mond a pszichológus? Galamb fereg Enikő pszichológus senkinek sem ajánlja a drasztikus fogyókúrákat, főleg ha ilyen kontrollálhatatlan, mint a féregfogyókúra: "Az emberi szervezet számára kiszámíthatatlan annak hatása, hogy milyen pusztítást végez egy ilyen féregfogyókúra.

klinikai parazitakezelés

A fogyókúra titka az életmódváltásban van és a mozgás elkezdésében, csak az tud hosszú gyermekek számára féreg elleni gyógyszerek listája fogyni vagy csinos maradni, aki beépíti az egészséges étkezést és a mozgást az életmódjába.