Méregtelenítő egészség


tabletták férgek számára, melyik macska jobb milyen méretű férgek vannak az emberekben

Módosítva: Méregtelenítés - méregtelenítő egészség minek? A tökéletes egészség és makulátlan szépség érdekében évente nők millió vetik alá magukat különféle méregtelenítő kezeléseknek abban bízva, hogy testi-lelki panaszaiktól megszabadulva, éveket fiatalodva folytathatják mindennapjaikat.

a férgektől az emberek megelőző tablettáig

Egy tekintélyes brit szakember, David Bender, a University College London táplálkozástan és biokémia professzora azonban nemrég arra hívta fel a figyelmet,hogy mindezek a méregtelenítő egészség eljárások nem csupán méregtelenítő egészség hatástalanok, de ugyanakkor igen veszélyesek is. A The Biologist című szaklapban a professzor arról is beszámolt, hogy az emberi test önmagában képes bél parazita megsemmisítők, hogy a benne található méreganyagoktól méregtelenítő egészség, ezért teljesen szükségtelen bármiféle különleges praktika bevetése.

méregtelenítő egészség pinworm fertőtlenítés

A bélrendszer megakadályozza, hogy a baktériumok és a mérgező anyagok bejussanak a szervezetbe, a különféle belső szervek pedig folyamatosan azon dolgoznak, hogy az ételt és italt energiává alakítsák át. Az anyagcserefolyamatoknak köszönhetően pedig méregtelenítő egészség nélkül megszabadulunk minden felesleges és káros anyagtól.

férgek, milyen gyorsan fajta szivféreg elleni tabletta ar

A gondolat tehát, hogy a káros vegyi anyagok a testünkben ragadnak és csak drága méregtelenítő egészség kúrák révén szabadulhatunk meg tőlük, teljességgel abszurd. Az elmúlt évtizedek során a méregtelenítés hatalmas iparággá nőtte ki magát, ami nagyban köszönhető annak, hogy számos híresség is a rajongók sorába állt, még Károly herceg is nevét adta egy méregtelenítő gyógynövény tinktúrához.

egy férgek pirula után a férgek kezelésének menete felnőtteknél

Félő tehát, hogy az óriási propaganda mellett Bender professzor figyelmeztető hangja eltörpül, annak ellenére, hogy a sajtó időnként beszámolt olyan esetekről is, amikor a méregtelenítő kúra komoly, egészségkárosító következményekkel járt. Gondoljunk csak egy szomorú hazai példára, Bujtor István színművészre.

E-Egészségkurzus - A méregtelenítés szabályai

Forrás: Medipress.