Zombi féreg. Tech: Zombivá teszi a csigákat a fejükbe költöző féreg - undorító videóval! | ezustarany.hu


Betűméret:

Zombi katicabogár Egy zombi féreg úgy szaporodik, hogy katicabogarakba rakja a petéit. Azok egy darabig falatoznak a katicán belül, majd egy zombi féreg megbénítják a bogarat, alsó felére építik bábjukat, amiből kikelnek. A legérdekesebb, hogy a katicák negyede túléli a dolgot, és miután a darázs kikel, éli tovább az életét.

Mike, a fej nélküli csirke Mike-ot ben próbálta megenni vacsorára egy Lloyd Olsen nevű farmer Colorado államban.

A 10+1 legijesztőbb zombi az állatvilágban

Miután viszont levágták az állat fejét, az nem halt meg. Pár perc zombi féreg sem.

zombi féreg

A vágás nem ért fontos artériát, és kiderült, hogy miután az agytörzs jó része megmaradt, Mike simán tudott tovább élni. Persze csak nyakból annyira nem tudott kapirgálni, ezért gazdája egy pipettával etette. Még két évig élt.

zombi féreg példák az állatok endoparazitáira

Zombi pók Egy másik darázsfaj pókokba petézik. A pók először nem érez semmit, szövögeti zombi féreg a halóját, pókoskodik, ilyesmi.

  • Mi történt a tudományban?: Zombiapokalipszis - biológiai példák
  • Sok állat nagy csoportokba verődik, amelyek lenyűgöző látványai a természet világának.

Aztán a lárva átveszi az irányítást az idegrendszere felett, és rákényszeríti, hogy hálója helyett egyfajta bábot csináljon neki. Aztán a báb közepén megöli a pókot, és szép lassan elfogyasztja.

Zombi patkány és zombi ember Van egy Toxoplasma gondii nevű egysejtű eukarióta.

zombi féreg

Elég peches kis lény, csak macskák beleiben bír szaporodni. Ez ugye azért probléma, mert szaporodás után a macska székletével együtt távozik, viszont így rosszak az esélyei, hogy a szarból megint visszakerüljön.

Az történik, hogy mikor zombi féreg rágcsálók a macska ürülékéből falatoznak, megeszik az egysejtűeket is.

Plants Vs Zombies Battlez - 1 Threepeater vs 999 Giga-Gagantuar Zombie

Ezután a lény kicsit megváltoztatja idegrendszerüket, amitől a macska vizeletének szagát nem riasztónak, hanem kifejezetten vonzónak találják. Így aztán elég hamar összeakadnak a macskákkal.

ha a féregtabletta nem segít

Azok megeszik őket, és így kerül vissza a szervezetükbe a Toxo, ami a belekben megint tud szaporodni. Ez az egysejtű zombi féreg embert is meg tud fertőzni, egyes kutatások szerint viselkedészavarokat okoz, és különösen veszélyes a terhes nőkre.